Iskcon Desire Tree – Despre amintiri din vietile anterioare?

De ce memoria conștientă nu reține amintiri din viețile anterioare? Amintirile din alte vieți reprezintă informații sau energie care nu sunt stocate în creierul nostru ca să ni le putem aminti. Conștiința de spirit este cea care deține toate aceste memorii sau informații. Sufletul nu le duce cu el în încarnările sale pentru că este prea multă energie de dus. Nimic din alte vieți nu se uită la nivelul conștiinței de spirit. Când ne reîncarnăm într-o nouă viață, luăm cu noi pentru întreaga viață, toată experiența acumulată în viețile anterioare, dar fără să ne dăm seama în mod conștient.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Jim B. Tucker se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Newton se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite