Lumii Interioare, Lumii Exterioare – Inner Worlds, Outer Worlds

innerworlds_img

Există un câmp vibratoriu care conectează toate lucrurile. Acesta a fost numit Akasha, Logos, primordial OM, muzica sferelor, câmpul Higgs, energia întunecată, și o mie de alte nume in lungul istoriei.

Profesorii vechi învățati Nada Brahma, zic ca universul este vibrație. Câmpul vibrator este la rădăcina tuturor experiențelor spirituale adevărate și cercetării științifice. Este același câmp de energie că la sfinții, Buddha, yoghini, mistici, preoți, șamani și văzători, au observat uitandu-se în ei înșiși. În societatea de astăzi, cea mai mare parte a omenirii a uitat această înțelepciune antică. Am rătăcit prea departe în domeniul gândirii; ceea ce noi percepem a fi lumea exterioară ca forma. Ne-am pierdut conexiunea la lumile noastre interioare.

Acest echilibru, ceea ce Buddha a numit calea de mijloc, ceea ce Aristotel numește media de aur, este dreptul prin naștere a fiecărei ființe umane. Acesta este legătura între comun tuturor religiilor, precum și legătura dintre lumile noastre interioare și exterioare lumile noastre.

Vizionati online:

Selectati, la traducere limba romana!

Partea 1 – Akasha

 

Partea 2 – The Spiral

 

Partea 3 – The Serpent and the Lotus

 

Partea 4 – Beyond Thinking


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.