Lumii Interioare, Lumii Exterioare – Inner Worlds, Outer Worlds

innerworlds_img

Există un câmp vibratoriu care conectează toate lucrurile. Acesta a fost numit Akasha, Logos, primordial OM, muzica sferelor, câmpul Higgs, energia întunecată, și o mie de alte nume in lungul istoriei.

Profesorii vechi învățati Nada Brahma, zic ca universul este vibrație. Câmpul vibrator este la rădăcina tuturor experiențelor spirituale adevărate și cercetării științifice. Este același câmp de energie că la sfinții, Buddha, yoghini, mistici, preoți, șamani și văzători, au observat uitandu-se în ei înșiși. În societatea de astăzi, cea mai mare parte a omenirii a uitat această înțelepciune antică. Am rătăcit prea departe în domeniul gândirii; ceea ce noi percepem a fi lumea exterioară ca forma. Ne-am pierdut conexiunea la lumile noastre interioare.

Acest echilibru, ceea ce Buddha a numit calea de mijloc, ceea ce Aristotel numește media de aur, este dreptul prin naștere a fiecărei ființe umane. Acesta este legătura între comun tuturor religiilor, precum și legătura dintre lumile noastre interioare și exterioare lumile noastre.

Vizionati online:

Selectati, la traducere limba romana!

Partea 1 – Akasha

 

Partea 2 – The Spiral

 

Partea 3 – The Serpent and the Lotus

 

Partea 4 – Beyond Thinking


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite