Pacific Rim (2013) – Importanta de a ramane cu mintea in prezent, in clipa acum

Pentru a putea controla corpul uman, creierul, mintea, trebuie sa ramana in prezent, in clipa acum, trebuie sa ramaneti aliniati, a fi constient de clipa acum, te face sa fii stabilizat si prezent, descrierea este bine facuta in filmul Pacific Rim, Mako este afara, ea fiind prinsa in gandire care este memorie (amintire). Ea incepe sa fie distrasa, impotmolita in vreo amintire. Ea trebuie sa ramana in prezent, sa nu se fixeze pe o amintire. 

Omul in prezent dispune de o constiinta obiectiva si evolueaza inspre constiinta imaginativa, el trebuie sa poata sa controleze aceasta constiinta pentru a nu creea un haos, care este foarte bine prezentat in film. Scopul nostru este evolutia spre o noua constiinta si pentru a reusi acest lucru trebuie sa traim in prezent in clipa acum. De fiecare data cand intram in somn, intram in lumea imaginara, in fiecare noapte suntem supusi testului de aliniere, a ramane constient, testul final il vom da la moartea corpului. Daca il picam revenim din nou.

Totul este imaginatie. Si aceasta imaginatie se reflecta in prezent.

Vizioneaza clipul selectat online:

 

Filmul se poate vedea online la adresa – https://bit.ly/2RSE51E


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup