Pacific Rim (2013) – Importanta de a ramane cu mintea in prezent, in clipa acum

Pentru a putea controla corpul uman, creierul, mintea, trebuie sa ramana in prezent, in clipa acum, trebuie sa ramaneti aliniati, a fi constient de clipa acum, te face sa fii stabilizat si prezent, descrierea este bine facuta in filmul Pacific Rim, Mako este afara, ea fiind prinsa in gandire care este memorie (amintire). Ea incepe sa fie distrasa, impotmolita in vreo amintire. Ea trebuie sa ramana in prezent, sa nu se fixeze pe o amintire. 

Omul in prezent dispune de o constiinta obiectiva si evolueaza inspre constiinta imaginativa, el trebuie sa poata sa controleze aceasta constiinta pentru a nu creea un haos, care este foarte bine prezentat in film. Scopul nostru este evolutia spre o noua constiinta si pentru a reusi acest lucru trebuie sa traim in prezent in clipa acum. De fiecare data cand intram in somn, intram in lumea imaginara, in fiecare noapte suntem supusi testului de aliniere, a ramane constient, testul final il vom da la moartea corpului. Daca il picam revenim din nou.

Totul este imaginatie. Si aceasta imaginatie se reflecta in prezent.

Vizioneaza clipul selectat online:

 

Filmul se poate vedea online la adresa – https://bit.ly/2RSE51E


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite
Sustine munca si existenta acestui website: