I Am Mother (2019) – Cand A.I devine mama si ofera o educatie corecta

Originea latină a termenului este familia care provine de la „famulus – sclav de casă”, înțelesul cuvântului s-a schimbat în decursul timpului. In trecut familia era proprietatea bărbatului (pater familias), ca soția, copiii, sclavii, sclavii eliberați și tot avutul, nefiind de fapt între ei relații familiale ci era considerată o proprietate subordonată, astfel tatăl nefiind numit pater ci genitor.

Vezi clip 1 cu traducere:

 

Vezi clip 2 cu traducere:

Ps: Daca dumnezeu nu este masculin sau feminin deci fara sex, atunci se aseamana cu inteligenta artificiala deci se justifica cei multi pieriti in primul si al doilea razboi mondial, scopul fiind apartitia altor oamenii cu alta educatie.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2MAwcM3

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.