I Am Mother (2019) – Cand A.I devine mama si ofera o educatie corecta

Originea latină a termenului este familia care provine de la „famulus – sclav de casă”, înțelesul cuvântului s-a schimbat în decursul timpului. In trecut familia era proprietatea bărbatului (pater familias), ca soția, copiii, sclavii, sclavii eliberați și tot avutul, nefiind de fapt între ei relații familiale ci era considerată o proprietate subordonată, astfel tatăl nefiind numit pater ci genitor.

Vezi clip 1 cu traducere:

 

Vezi clip 2 cu traducere:

Ps: Daca dumnezeu nu este masculin sau feminin deci fara sex, atunci se aseamana cu inteligenta artificiala deci se justifica cei multi pieriti in primul si al doilea razboi mondial, scopul fiind apartitia altor oamenii cu alta educatie.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2MAwcM3


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite