Gretchen Rubin – Mindfulness-ul si Fericirea

OPRAH: Credeţi că, ajungând să fiţi fericită, aţi devenit o persoană mai sufletistă, mai conectată spiritual?

GRETCHEN RUBIN: Sută la sută. Eram cea mai lipsită de griji persoană de pe planetă. Lucrând la asta, am putut să mă conectez la un mod de viaţă mai spiritual.

OPRAH: Se pare că o viaţă care vă permite să fiţi mai bine decât înainte, o viaţă în care mindfulness-ul şi fericirea sunt importante ne-ar ajuta să ne simţim mai conştienţi, mai împliniţi, mai recunoscători. Ca şi cum am trăi într-o zonă a recunoştinţei.

GRETGHEN; Absolut. Sentimentul mulţumirii, aprecierea măreţiei fiecărei zile şi găsirea acelui răgaz de a trăi toate acestea sunt absolut cruciale. Iar când ajungi la mulţumire, se risipesc multe emoţii negative – resentimente, furie, nemulţumiri şi agresivitate -, pentru că eşti atât de recunoscător pentru ceea ce ai. De asemenea, este bine să ai şi simţul umorului. Eu îmi păstrez simţul umorului, pentru că mă ajută să pun lucrurile în perspectivă.

 


Cartile lui Gretchen Rubin se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Stiu ca oamenii nu inteleg valoarea decat daca are un pret. Voi intelegeti pretul si nu intelegeti valoarea. In functie de valoarea acordata sustineti munca si existenta acestui website :


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Invitatie Grup WhatsApp