Gretchen Rubin – Mindfulness-ul si Fericirea

OPRAH: Credeţi că, ajungând să fiţi fericită, aţi devenit o persoană mai sufletistă, mai conectată spiritual?

GRETCHEN RUBIN: Sută la sută. Eram cea mai lipsită de griji persoană de pe planetă. Lucrând la asta, am putut să mă conectez la un mod de viaţă mai spiritual.

OPRAH: Se pare că o viaţă care vă permite să fiţi mai bine decât înainte, o viaţă în care mindfulness-ul şi fericirea sunt importante ne-ar ajuta să ne simţim mai conştienţi, mai împliniţi, mai recunoscători. Ca şi cum am trăi într-o zonă a recunoştinţei.

GRETGHEN; Absolut. Sentimentul mulţumirii, aprecierea măreţiei fiecărei zile şi găsirea acelui răgaz de a trăi toate acestea sunt absolut cruciale. Iar când ajungi la mulţumire, se risipesc multe emoţii negative – resentimente, furie, nemulţumiri şi agresivitate -, pentru că eşti atât de recunoscător pentru ceea ce ai. De asemenea, este bine să ai şi simţul umorului. Eu îmi păstrez simţul umorului, pentru că mă ajută să pun lucrurile în perspectivă.

 


Cartile lui Gretchen Rubin se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite