Gretchen Rubin – Mindfulness-ul si Fericirea

OPRAH: Credeţi că, ajungând să fiţi fericită, aţi devenit o persoană mai sufletistă, mai conectată spiritual?

GRETCHEN RUBIN: Sută la sută. Eram cea mai lipsită de griji persoană de pe planetă. Lucrând la asta, am putut să mă conectez la un mod de viaţă mai spiritual.

OPRAH: Se pare că o viaţă care vă permite să fiţi mai bine decât înainte, o viaţă în care mindfulness-ul şi fericirea sunt importante ne-ar ajuta să ne simţim mai conştienţi, mai împliniţi, mai recunoscători. Ca şi cum am trăi într-o zonă a recunoştinţei.

GRETGHEN; Absolut. Sentimentul mulţumirii, aprecierea măreţiei fiecărei zile şi găsirea acelui răgaz de a trăi toate acestea sunt absolut cruciale. Iar când ajungi la mulţumire, se risipesc multe emoţii negative – resentimente, furie, nemulţumiri şi agresivitate -, pentru că eşti atât de recunoscător pentru ceea ce ai. De asemenea, este bine să ai şi simţul umorului. Eu îmi păstrez simţul umorului, pentru că mă ajută să pun lucrurile în perspectivă.

 


Cartile lui Gretchen Rubin se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.