Gregg Braden – Vindecand cancerul prin tehnologia emotiilor

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică? Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărată noastră moştenire în acest univers?

Vezi online cu traducere:

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care “este”, pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil. În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această “matrice” este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck – Matricea Divină – este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda – în lumea noastră – a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.
Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limbă pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserică creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.

Terapia cu sunete este o terapie alternativă, bazată pe efectele sunetelor şi ale vibraţiilor de joasă frecvenţă asupra sănătăţii umane. Cercetările privind efectele frecvenţelor – sunet, lumină, culoare – şi ale vibraţiilor, s-au aplecat mai ales asupra frecvenţelor lui Rife, oscilatorului de unde Abraham, aparatului audio Robert Monroe, studiilor doctorului Hans Jenny şi ale doctorului Guy privind cimatica, ale lui G. Vladimir privind infrasunetele şi lista poate continua,studiul frecvenţelor fiind de actualitate. Terapia cu ajutorul sunetelor este un domeniu nou şi interesant şi oferă o tehnică simplă, prin care se pot obţine informaţii foarte detaliate despre imaginea holografică a corpului.

Efectele sunetului

Efectele sonore sunt vizibile în viaţa noastră de zi. De exemplu, fiecare dintre noi a experimentat efectul energizant al sunetelor şi muzicii. Psihiatrul bulgar Gorgi Lazanoff a demonstrat o metodă de creştere a capacităţii de învăţare, prin ascultarea muzicii baroc (Bach, Vivaldi); s-a observat un efect benefic după ce studenţii au respirat în ritmul muzicii. Sunetul şi muzica au un efect profund asupra sănătăţii noastre, la nivel fizic, mental şi emoţional. Starea de spirit este puternic schimbată în bine de muzică.

Modele de frecvenţă

În domeniul medicinii energetice este binecunoscut faptul că universul este format din modele de frecvenţă. Tot ceea ce există mental, emoţional şi spiritual înseamnă vibraţie. Acest lucru este evident, dacă ne gândim la faptul că electronii sunt mereu în mişcare şi vibraţie. Toate intervenţiile de vindecare trebuie să influenţeze organismul prin modificarea rezonanţei. Vindecarea este deseori accelerată de sunet, lumină, muzică şi diverse alte tehnici ale medicinii energetice, care modifică modelele de frecvenţă ale unui individ. Materia, plantele, medicamentele, alimentele, vitaminele, mineralele şi alţi nutrienţi pot fi examinate şi dintr-o perspectivă a frecvenţei, prin care se pot explica efectele lor biologice. Biorezonanţa este cercetarea acestor principii ale medicinii energetice. Într-un mod similar,vocea este un indicator al vitalităţii. Ea este una dintre cele mai puternice căi de exprimare ale omului. Potrivit doctorului Alfred Tomatis, vocea nu este capabilă să reproducă ceea ce urechea nu poate auzi. Urechea nu poate auzi ceea ce creierul nu poate genera. Există dovezi că creierul, în afara faptului că este un maestru chimist, este şi un generator de ton foarte complex şi un sistem de comenzi al organismului, prin frecvenţă. Creierul produce forme de unde care pot fi măsurate cu o anumite instrumente. Vocea produce şi ea unde ce oferă o mare cantitate de informaţii despre frecvenţă, prin care se relevă sănătatea fizică şi emoţională, sau echilibrul vorbitorului (aşa a apărut detector de minciuni). Deoarece vocea fiecărei persoane e unică, harta frecvenţei vocii poate indica starea fizică şi problemele emoţionale la momentul înregistrării.

Bio-audio rezonanţă

Unda audio este analizată pentru a detecta stresul, starea fizică (nivelul de vitamine, minerale, aminoacizi), sănătatea oaselor sau a muşchilor, precum şi prezenţa unor substanţe dăunătoare, precum droguri sau toxine. Terapia prin biorezonanţă de frecvenţă joasă utilizează unde generate cu un mic aparat şi distribuite prin intermediul căştilor. Pot fi programate 12 piese, cu 4 frecvenţe, foarte precise pe fiecare linie. Aceste forme de undă de joasă frecvenţă sunt non-invazive pentru corp, ducând adesea la schimbări imediate şi remarcabile. Bio-frecvenţa de rezonanţă analizează şi o înregistrare a vocii, pentru a găsi indicii ale dezechilibrelor nutriţionale sau indicatorii de stres şi boală. Cercetările indică faptul că aceste forme de undă de joasă frecvenţă activează vitamine, minerale, aminoacizi şi alte substanţe biologice, precum şi posibilitatea de detoxifiere. Cu această formă de energie, s-au obţinut rezultate incredibile în cancer, Parkinson, ALS, ADD, ADHD, boli cardiace, tulburări de somn, depresie, tulburări mentale etc. Jocelyn Godwin, în cartea sa Muzica cosmică, afirmă: „Cercetările au arătat că atunci când suntem privaţi de anumite frecvenţe de lumină, ne putem îmbolnăvi. Sunetul se comportă într-un mod similar cu lumina. Cu alte cuvinte, sunetul şi lumina sunt ca şi vitaminele şi mineralele din corpul nostru. Cei mai mulţi oameni sunt deficitari în anumite tonuri şi acest lucru este urmărit atunci când vocea umană este înregistrată şi monitorizată. Avem nevoie de un anumit echilibru de frecvenţe de sunete, care poate varia de la un individ la altul, pentru a ne menţine sănătoşi. Experienţele indică faptul că unul dintre cele mai puternice moduri de a vindeca este de a reda frecvenţele lipsă, la o octavă mică, ce corespunde cu frecvenţele undelor cerebrale. Ce se întâmplă atunci, e foarte frumos. Corpul este ajutat pur şi simplu să se vindece, prin activarea centrului de control din creier”.

 
Cartile lui Gregg Braden se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. O mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup