Gregg Braden – Sapte invataturi ascunse ale Bibliei

O compilație de trei discuții diferite de Gregg Braden despre cărțile dispărute sau eliminate din Biblia noastră judeo-creștină. Găsesc acest subiect deosebit de interesant și cred că religiile noastre din zilele noastre moderne, în cea mai mare parte, nu reprezintă cu exactitate tradițiile noastre vechi sau textele sacre. Cred că există multă frumusețe și putere ascunse pe care o putem găsi în ele, dacă suntem dispuși să lăsăm deoparte judecățile noastre. Cunoașterea străvechii a spiritualității este cu mult superioară celei noastre și ar trebui să învățăm de la ei cu o deschidere mare, decât cu o minte închisă.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:

 
Cartile lui Gregg Braden se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Putem să fim, fie egoişti, fie altruişti, să ne gândim la sine sau la alţii. Nu există alte opţiuni. Libertatea de alegere este posibilă când ambele opţiuni sunt în mod clar vizibile şi egal apreciate (sau respinse). Dacă aş vedea o singură opţiune, va trebui s-o urmez. De aceea, pentru a alege liber, trebuie să-mi văd propria natură şi natura Creatorului.

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclame. Este nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite