Gregg Braden – Despre fetitele gemene nascute prematurgreeg

Noi suntem fiinte iubitoare, protective, sensibile, ne-am nascut in aceasta lume pentru a iubi. Rumi a spus: “Ce fiinte ciudate suntem… desi stam in Iad, afundati in intuneric… ne temem de propria imortalitate!”. Poate ca ne temem de propria noastra putere. Pentru ca daca am intelege cu adevarat ca in interiorul inimii fiecarui om exista puterea de a crea, in acest univers, in moduri in care ne putem doar imagina, oare cum ar arata atunci lumea noastra? Cred ca suntem pe cale de a afla!

Cred ca suntem pe punctul de a descoperi exact asta. Pentru ca puterea de a face asta traieste in fiecare dintre noi! Puterea de a crea, de a vindeca, de a iubi, de a crea pace in lumea noastra, de a crea pace in familiile noastre, de a avea iubirea si protectia pe care o dorim si pe care o alegem, acea putere exista deja in inima fiecaruia! Secretul consta in a simti ceea ce vrem ca si cand deja s-ar fi implinit!

Astfel ca Matricea divina sa va poata da inapoi ceea ce voi insiva reflectati prin simtire. Secretul consta in a deveni in vietile voastre ceea ce alegeti sa experimentati in lume. Mai intai trebuie simtit, astfel ca acest camp sa-l reflecte in viata voastra.

Vizioneaza clipul selectat:

https://goo.gl/2Te5WH

 
Cartile lui Gregg Braden se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
WhatsApp Group whatsapp