Gregg Braden – Am uitat de noi insine!

Gregg Braden este un renumit autor american, detinator a cinci volume nominalizate ca Bestselleruri New York Times. Este considerat un pionier al conectarii stiintei, spiritualitatii si potentialului uman. Dupa o cariera implinita ca geolog si informatician in timpul crizei energetice din anii 1970, el a lucrat pentru Armata SUA in perioada Razboiului Rece. Din 1986, Gregg cerceteaza sate montane, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a uni intelepciunea atemporala cu cele mai recente descoperiri ale stiintei. Si-a impartasit revelatiile si decoperirile prin cele 12 carti, publicate in 40 de limbi. Braden a sustinut prelegeri si cursuri de pregatire pentru ONU, companii din topul Fortune 500 si Armata SUA. Mesajul sau principal este ca in intelepciunea trecutului se afla cheia pentru viitor. In prezent, cunoscutul autor continua solutionarea problemelor, transformand informatiile obtinute de stiinta moderna si din intelepciunea cartilor gasite in manastiri izolate, in raspunsuri practice. “Watkins Journal”, din Marea Britanie, l-a inclus pe Gregg Braden in “Top 100 Cei mai mari influentatori spirituali in viata”, pentru al cincilea an consecutiv.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Gregg Braden se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite