Graham Hancock – Dreptul suveran asupra constiintei


Graham Hancock (nascut  in 2 Aug 1950 in Edinburgh, Scotia) este un scriitor si jurnalist britanic care s-a specializat in ultimii 20 – 25 de ani pe teorii neconventionale care implica civilizații străvechi, stari alterate de constiinta, mituri antice si informatii astronomice/astrologice din trecut. Una dintre temele principale care izvoraste din multiplele lui scrieri este posibila conexiune globala cu o „cultura mamă” aflata undeva in preistorie, intr-o perioada situata poate cu mii de ani inaintea istoriei acceptate oficial, o civilizatie pierduta din constientul colectiv al umanitatii (intr-un mod voit se pare si clar intentionat) din care el crede că au apărut toate marile civilizatii din trecut.

Vezi online cu traducere:

Despre razboiul asupra constiintei

 

Despre Ayahusca si Constiinta – un interviu de Sonia Doubell

 

 
Cartile lui Graham Hancock se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile despre Ayahuasca se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Ca sa avem acces la internet trebuie sa platim un abonament, apoi avem nevoie de un telefon sau calculator care desigur au nevoie de energie electrica, pentru toate trebuie platit. La fel si acest blog ca sa existe el are costuri, ca blogul sa functioneze am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest site, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite