Gods of Egypt (2016) – Despre lumea de dincolo

Gods.of.Egypt

Dar el stia ca doar intelepciunea lui Ra, ar fi pus ultimei porti o bariera invincibila intre viata asta si nemurire. De azi inainte lumea de dincolo va fi castigata nu cu aur, ci cu fapte bune, cu compasiune si generozitate. Ceea ce facem, cum actionam in viata asta va avea valoare.

Vezi online cu traducere:

Cum actionam in viata asta va avea valoare! 

 

Despre zeii care au creat paradisul si despre creatia lor mai putin insemnata

 

Horus la Zeul Ra (soarele) si despre teoria pamantului plat

Ra este un zeu egiptean reprezentând o personificare a soarelui, fiind cel mai puternic din toți zeii. Era venerat la Heliopolis (Cetatea Soarelui). Reprezentarea obișnuită era a unui om cu un cap de șoim și cu un disc solar deasupra capului.

Călătorea prin lumea subterană în fiecare noapte în nava sa, și era protejat Mehen. Se spune că atunci când RA sfârșea călătoria subterană soarele răsărea din nou pe cer, dar Seth, stăpân al deșertului, trimitea mereu un șarpe-demon , numit Apophis, care, să împiedice acest fapt.

In perioada descrisă de miturile Olimpului, zeii trăiau printre oameni. Dar istoria ultimului zeu care a domnit ca rege pe Pământ este consemnată în versiunea sa cea mai detaliată nu în mitologia elenă, ci în cea egipteană. Vechii egipteni nu se îndoiau de faptul că zeul lor cel mai important trăise odinioară printre ei, îi condusese în bătălii şi îi guvernase înţelept şi cu pricepere.  – JONATHAN BLACK – ISIS SI OSIRIS

Filmul se poate vedea online la adresa – http://bit.ly/2AdUy5R


INFO: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce. - DMCA


Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, ajutati acum acest site cu o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar. (clik aici)