George Zaidan – Ce e grasimea?

Dupa cum spune povestea, grăsimea nu e bună. Ei bine, e mai nuanțat de-atât. Tipul de grăsime pe care îl mâncăm are un impact mai mare asupra sănătății decât cantitatea de grăsime. George Zaidan examinează trigliceridele, diversele molecule din care e formată grăsimea și modul în care putem identifica ce tip de grăsime consumăm.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite