Geneen Roth – Datorita inimii tale

GENEEN ROTH: A-ţi hrăni corpul. De mult timp nu am primit asta. Mancam pentru confort, pentru că eram tristă, pentru că eram singură, pentru că eram îndurerată, pentru că mi-era ruşine, pentru că nu eram iubită. Dar nu înţelegeam că mâncarea aceea era în legătură cu singurătatea, confortul sau dulcele, ori pentru că mă simţeam golită. Nu m-am gândit să fiu recunoscătoare pentru că am un corp. Aceste braţe şi aceste picioare, şi această inimă, şi acest ficat m-au târât, m-au dus din loc în loc atâţia ani. Şi ce am făcut eu? Am spus doar: „Sunt singură. Uite. Mănâncă asta”. Nu a fost apreciere. Nu a fost „Mulţumesc, trup”.

OPRAH: Mă gândesc la asta foarte des: cu siguranţă, cu cât eşti mai matur; cu atât ai mai multă grijă de tine şi de viaţa ta. „Oau, inima mea pompează sânge de şaizeci şi doi de ani. Oau!“. Iar când te duci la doctor, să spui „Oau, tu, inimă frumoasă. Pompează, haide“. Da. E uimitor.

GENEEN: Este uimitor şi nu ne gândim la asta.

OPRAH: Oriunde te afli în viaţa ta acum, datorită inimii tale eşti acolo.

GENEEN; Fără să-i ceri.

OPRAH: De mii de ori pe zi, fără să-i ceri.

 
Cartile lui Geneen Roth se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.