Gary Zukav – Sufletul tau nu va muri

GARY ZUKAV: Sufletul este nava ta mamă. Deci, când navighezi în aceeaşi direcţie pe care vrea să o urmeze, viaţa ta se umple de sens şi are un scop. Când navighezi într-o altă direcţie, se golesc şi sensul, şi scopul. Eşti o personalitate. Te-ai născut într-o anumită zi şi vei muri într-o anumită zi. Dar sufletul tău nu va muri. Iar sufletul tău eşti tu. Suntem într-o călătorie către suflet, în intervalul dintre naştere şi moarte. Gândeşte-te la tine ca la un trup în suflet. Şi, în timp ce avem aceasţă ocazie unică de a fi pe Pământ, întrebarea următoare este, ce vom face cu această personalitate. Ce vei face cu tine?

Te poţi defini în două moduri.

Unul, eşti tu cu “t” mic. Personalitatea care s-a născut şi va muri.

Celălalt eşti Tu cu “T” mare.

Acesta e sufletul tău. Şi dăcă foloseşti timpul pe care-l ai pe Pământ pentru a alinia pe tu cu Tu, viaţa ţi se umple de “sens, de scop, de bucurie. Şi ştii de ce trăieşti. Urmezi ceea ce ştii că vrea sufletul să faci.

OPRAH: Unul dintre lucrurile care m-au impresionat cel mai mult, si într-adevăr a rămas cu mine pentru totdeauna, este acesta:„Când personalitatea se împlineşte servind energia sufletului, aceasta este puterea autentică”. A trezit în mine o scânteie a cunoaşterii pe care nu ştiam că o am. Mi-am dat seama: „ Când personalitatea mea se aliniază perfect cu energia sufletului meu şi îmi las sufletul să-mi fie ghid, atunci sunt cea mai puternică. Atunci sunt ceea ce numesc versiunea mea ideală“.

GARY: Te-ai născut să trăieşti versiunea ta ideală. Aceasta este ferearea puterii autentice. Şi aşa evoluăm acum.

 
Cartile lui Gary Zukav se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

   
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Putem să fim, fie egoişti, fie altruişti, să ne gândim la sine sau la alţii. Nu există alte opţiuni. Libertatea de alegere este posibilă când ambele opţiuni sunt în mod clar vizibile şi egal apreciate (sau respinse). Dacă aş vedea o singură opţiune, va trebui s-o urmez. De aceea, pentru a alege liber, trebuie să-mi văd propria natură şi natura Creatorului.

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclame. Este nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite