Gardienii destinului (2011) – Extraterestrii si liberul arbitru al omului

Ce s-a intamplat cu liberul arbitru? Am mai incerca cu liberul arbitru inainte. Dupa ce v-am luat de la vanatoare si v-am urcat pe culmile Imperiului Roman, ne-am dat inapoi sa vedem cum va descurcati singuri. Dupa Evul Mediu Intunecat care a durat cinci secole am hotarat sa intervenim din nou. Presedintele a zis ca poate ar trebui sa facem o treaba mai buna, invatandu-va sa mergeti pe bicigleta, inainte de a va scoate rotile ajutatoare. Asa ca v-am dat Renasterea, Iluminismul, revolutia stintifica. Timp de 600 de ani v-am invatat sa va dominati impulsurile prin ratiune. Apoi, in 1910, ne-am retras din nou. In decurs de 50 de ani ati provocat Primul Razboi Mondial, Recesiunea, Fascismul, Holocaustul si ati incununat totul aducand intrega lume in pragul distrugerii in criza rachetelor din cuba.

Vizioneaza clipul 1 selectat cu traducere:

Discutia presedintelui (dumnezeu) cu David

 

Vizioneaza clipul 2 selectat cu traducere:

Cum se poate primi liberul arbitru?

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2U2wiei


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.