Gardienii destinului (2011) – Extraterestrii si liberul arbitru al omului

Ce s-a intamplat cu liberul arbitru? Am mai incerca cu liberul arbitru inainte. Dupa ce v-am luat de la vanatoare si v-am urcat pe culmile Imperiului Roman, ne-am dat inapoi sa vedem cum va descurcati singuri. Dupa Evul Mediu Intunecat care a durat cinci secole am hotarat sa intervenim din nou. Presedintele a zis ca poate ar trebui sa facem o treaba mai buna, invatandu-va sa mergeti pe bicigleta, inainte de a va scoate rotile ajutatoare. Asa ca v-am dat Renasterea, Iluminismul, revolutia stintifica. Timp de 600 de ani v-am invatat sa va dominati impulsurile prin ratiune. Apoi, in 1910, ne-am retras din nou. In decurs de 50 de ani ati provocat Primul Razboi Mondial, Recesiunea, Fascismul, Holocaustul si ati incununat totul aducand intrega lume in pragul distrugerii in criza rachetelor din cuba.

Vizioneaza clipul 1 selectat cu traducere:

Discutia presedintelui (dumnezeu) cu David

 

Vizioneaza clipul 2 selectat cu traducere:

Cum se poate primi liberul arbitru?

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2U2wiei


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite