Gabor Mate – Puterea dependentei si dependenta puterii

Medicul canadian Gabor Maté este un specialist în boli terminale, dependenți de substanțe chimice și pacienți HIV pozitivi. Dr. Maté este un autor renumit de cărți și cronicar cunoscut pentru cunoștințele sale despre tulburarea deficitului de atenție, stresul, bolile cronice și relațiile parentale. Tema sa la TEDxRio + 20 a fost dependența – de la droguri la putere. De la lipsa iubirii până la dorința de a scăpa de sine, de la susceptibilitatea ființei la puterea interioară – nimic nu scapă. Și recomanda o rețetă generoasă: „Găsește-ți natura și fii bun cu tine”.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Gabor Mate se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite