Freud (Netflix) – Experientele traite de Freud inainte de a deveni „parintele psihanalizei“

Serialul are 8 episoade (capitole) și se va numi simplu: „Freud„. Acesta este plin de dramă și suspans și le va dezvălui utilizatorilor modul în care Freud a ajuns să realizeze propria teorie a psihanalizei. Potrivit Sinembargo, regizotul Marvin Kren a declarat: „Mi-am dorit să arat fața mai necunoscută a lui Freud, un om care a căutat întotdeauna balanța între femei, rațiune și instict. Psihanaliza şi conceptele sale, sinele şi supraego-ul nu au venit de nicăieri, ci sunt izvorâte din experienţele unui geniu chinuit, care a fost capabil să descopere multiplele feţe ale fiinţei umane“. Serialul va începe prin a povesti experienţele trăite de Freud înainte de a deveni „părintele psihanalizei“.

Vezi trailer online cu traducere:

Serialul se poate vedea cu traducere la aceasta adresa – https://bit.ly/2QNXb6p

 
Cartile lui Sigmund Freud se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite