Filmul Dr. Strange, prezinta initierea din Shamballa (Kamar-Taj)

doctor-strange-229352l-1600x1200-n-8bac53ea

Shambala este, în concepția unor autori mistici, un centru secret de unde este guvernată planeta noastră. Termenul este cunoscut deja din tradiția orientală. Acest centru mistic ar fi ascuns undeva în interior Asiei sau nu s-ar afla pe pământ, ci într-o lume paralelă invizibilă. Din acea dimensiune tainică, ființele din Shambala pot vedea ce se petrece pe planeta noastră, putând interveni în anumite situații critice, pentru a ajuta orice ființă umană sau spre a corecta în bine destinul planetei.

Numele parolei de acces la WiFi in templul din Kamar-Taj, unde este primit Dr.Strange!

screen-shot-11-05-16-at-01-30-pm

 

doctor-strange-979034lCorul fizic si Corpul Astral

 

Vizioneaza clipul 1 selectat:

 

In prima scena selectata se prezinta separarea corpului astral de cel fizic. Pentru o clipa Dr. Strange este introdus in dimensiunea astrala. Este un loc unde sufletul exista separat de corp.

doctor-strange-117273lDeschiderea celui de-al treilea ochi

Crezi ca stii cum functioneaza lumea? Crezi ca exista doar acest univers, facut din materie? Ce e real? Ce mistere se afla dincolo de simturile tale? La originea existentei, mintea si materia se intalnesc. Gandul faureste realitatea. Universul acesta e doar unul dintr-o infinitate. Lumi fara hotar. Unele binevoitoare si datatoare de viata. Altele pline de rautatea si mizerie. Locuri obscure in care puterile cele mai stravechi ale timpului raman in asteptare. Cine esti in acest vast Multivers ?

Vizioneaza clipul 2 selectat:

 

E sfarsitul, inceputul. Multi ce vor deveni putini, pentru a deveni unicul. Totul moare. Pana la urma, Soarele nostru se stinge, Universul nostru se raceste. Dar dimensiunea obscura, ascunsa, e un loc dincolo de timp. Lumea asta nu trebuie sa moara, trebuie sa-si ia binemeritatul loc ca multe altele, ca parte a Unicului.

 

Vizioneaza clipul 3 selectat:

 

Coada de par si pielea de reptila in jurul ochilor, pare a simboliza reptilienii.

Marvel

**

Doctor Strange este St Germain? Un indiciu privind identitatea lui secretă rezidă în istoria francmasoneriei. Se spune că el ar fi fost cel care a conceput deviza francmasonică „Libertate, Egalitate, Fraternitate“ şi, indiferent dacă acest lucru este adevărat sau nu, omul poate fi considerat spiritul viu al francmasoneriei ezoterice.

Mai precis, St Germain trebuie identificat cu o altă personalitate înconjurată de zvonuri, şoapte şi incertitudini cu privire la existenţa lui reală sau imaginară. Conform istoriei secrete, St Germain este de fapt Christian Rosenkreuz reîncarnat în epoca Iluminismului, a expansiunilor imperiale şi a diplomaţiei internaţionale. Pentru a împrumuta o expresie din opera ezoteristului şi autorului de romane ştiinţifico-fantastice Philip K. Dick, St Germain învăţase cum să-şi recompună trupul după moarte.

Acest lucru ar trebui să ne atragă atenţia asupra unui mister şi mai adânc. Intr-o încarnare anterioară, Rosenkreuz/St Germain fusese Hiram Abiff, maestrul arhitect al Templului lui Solomon. In urma asasinării lui Abiff, Cuvântul fusese pierdut. La un anumit nivel, Cuvântul pierdut reprezenta puterea de procreare supranaturală, pe care omenirea o deţinuse înainte de Căderea ei în materie. Un element al misiunii lui St Germain, prin intermediul francmasoneriei ezoterice, era acela de a reintroduce în fluxul istoriei cunoaşterea legată de Cuvânt.

Cel mai profund mister care îl învăluie însă pe contele de St Germain se referă la o încarnare şi mai veche, din perioada în care trupul uman încă nu devenise pe deplin carne solidă. Enoh a fost primul profet al zeului Soare, un om al cărui chip strălucea aidoma razelor solare.

Când St Germain l-a dus pe Cagliostro într-un tur al cerurilor, ei îl urmau de fapt pe cel descris în Cartea lui Enoh. Prin sintagma „Libertate, Egalitate, Fraternitate“, contele viza o epocă în care omenirea se va îndrepta spre zeul Soare cu libertatea gândirii şi a voinţei, aşa cum nu izbutise să facă la prima lui venire.

Istoria secretă a lumii între secolele XVI—XIX a fost dominată de acţiunile din culise ale marilor maeştri înălţaţi din tradiţia occidentală Enoh şi Ilie şi de pregătirile pentru coborârea din ceruri a arhanghelului Soarelui şi mai departe, pentru aceea a unei fiinţe şi mai înalte.

 

Filmul se poate vedea la aceasta adresa – https://bit.ly/2GRTfyV

 
Cartile lui Monica Dascalu se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite