Elizabeth Gilbert – Trezirea Spirituala

Sartre a spus: Ieşiri simt peste tot. Dar eu simt că şi intrări sunt peste tot. Şi cred că lumea ar fi un loc mult mai crud decât este deja, dacă singurii oameni care ar merge în călătorii spirituale ar fi doar aceia care şi-ar permite un bilet de avion către India, înţelegeţi? Pentru că ştim cu toţii că oamenii găsesc calea către Dumnezeu prin acele mici breşe din Univers şi din vieţile lor prin care ajung foarte aproape de divinitate, în tot felul de situaţii.

In închisoare, acasă, în mijlocul nopţii, în timpul unui mariaj nereuşit, într-un blocaj în trafic. E mereu acolo. E o uşă prin care te poţi strecura. Insă cred cu tărie că singura condiţie nenegociabilă este să fii în stare să găseşti un colţişor în viaţa ta, o zi liniştită, şi să începi să îţi pui aceste întrebări arzătoare despre viaţa ta: Cine sunt? De unde am venit? Incotro mă îndrept? De ce sunt aici? Dar pentru asta ai nevoie de un moment solemn de seninătate, ca să începi să te ocupi de acea călătorie. Şi asta e valabil pentru oricine.

 


Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Elizabeth Gilbert se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite