Elizabeth Gilbert – Trezirea Spirituala

Sartre a spus: Ieşiri simt peste tot. Dar eu simt că şi intrări sunt peste tot. Şi cred că lumea ar fi un loc mult mai crud decât este deja, dacă singurii oameni care ar merge în călătorii spirituale ar fi doar aceia care şi-ar permite un bilet de avion către India, înţelegeţi? Pentru că ştim cu toţii că oamenii găsesc calea către Dumnezeu prin acele mici breşe din Univers şi din vieţile lor prin care ajung foarte aproape de divinitate, în tot felul de situaţii.

In închisoare, acasă, în mijlocul nopţii, în timpul unui mariaj nereuşit, într-un blocaj în trafic. E mereu acolo. E o uşă prin care te poţi strecura. Insă cred cu tărie că singura condiţie nenegociabilă este să fii în stare să găseşti un colţişor în viaţa ta, o zi liniştită, şi să începi să îţi pui aceste întrebări arzătoare despre viaţa ta: Cine sunt? De unde am venit? Incotro mă îndrept? De ce sunt aici? Dar pentru asta ai nevoie de un moment solemn de seninătate, ca să începi să te ocupi de acea călătorie. Şi asta e valabil pentru oricine.

 


Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Elizabeth Gilbert se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.