Eleanor Longden – Vocile din capul meu

La toate aparițiile, Eleanor Longden era la fel ca orice alt student, îndreptându-se spre colegiu cu promisiuni și fără grijă în lume. Asta a fost până când vocile din capul ei au început să vorbească. Inițial inofensiv, acești naratori interni au devenit din ce în ce mai antagonici și dictatori, transformându-și viața într-un coșmar viu. Diagnosticat cu schizofrenie, internat, drogat, Longden a fost aruncata de un sistem care nu știa cum să o ajute. Longden spune povestea emoționantă a călătoriei sale de-a lungul anilor înapoi către sănătatea mintală și arată că prin învățarea ascultării vocilor ei a putut să supraviețuiască.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite