Elaine Hsiao – Cum afecteaza microbii creierul si comportamentul

Făcând parte din cursa permanentă pentru înțelegerea creierului, Elaine Hsiao vorbește despre studiul ei asupra mecanismelor prin care microbii din intenstinele noastre reglează producerea moleculelor neuro-active, care pot declanșa tulburări de neurodezvoltare, precum autismul.

Vezi online cu traducere:

 

Renumitul gastroenterolog Hiromi Shinya ne indeamna sa ne intarim imunitatea innascuta, aratand cum se protejeaza si se curata celulele si cum sa facem ca trilioanele de bacterii care traiesc in noi sa lucreze in beneficiul nostru. Intr-o maniera clara, autorul explica functionarea enzimelor de intinerire in interiorul celulelor si prezinta cateva tehnici simple cu ajutorul carora putem spori aceasta putere revitalizanta.

 
Cartile lui Hiromi Shinya se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)