Elaine Hsiao – Cum afecteaza microbii creierul si comportamentul

Făcând parte din cursa permanentă pentru înțelegerea creierului, Elaine Hsiao vorbește despre studiul ei asupra mecanismelor prin care microbii din intenstinele noastre reglează producerea moleculelor neuro-active, care pot declanșa tulburări de neurodezvoltare, precum autismul.

Vezi online cu traducere:

 

Renumitul gastroenterolog Hiromi Shinya ne indeamna sa ne intarim imunitatea innascuta, aratand cum se protejeaza si se curata celulele si cum sa facem ca trilioanele de bacterii care traiesc in noi sa lucreze in beneficiul nostru. Intr-o maniera clara, autorul explica functionarea enzimelor de intinerire in interiorul celulelor si prezinta cateva tehnici simple cu ajutorul carora putem spori aceasta putere revitalizanta.

 
Cartile lui Hiromi Shinya se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite