Osho: Dumnezeu a creat lumea in sase zile, iar de atunci se odihneste!

Ganditi-va la povestea crestina, cum ca Dumnezeu a creat lumea in sase zile si apoi in a saptea zi sa odihnit, si de atunci se odihneste. Intreaga creatie a fost incheiata in sase zile, atunci cum poate sa existe posibilitatea evolutiei? Creatie inseamna : Sfarsit!

Sa pus punct in a sasea zi, totul sa incheiat, si dupa asta nu exista nici o posibilitate de evolutie. Evolutia implica faptul ca creatia nu este complecta, si de aici posibilitatea de a evolua. Dar Dumnezeu nu poate crea o lume incomplecta, asta ar fi impotriva naturi lui Dumnezeu. El este perfect si orice face este perfect. Nici el nu evolueaza, nici lumea nu evolueaza, totul va fi nemiscat, mort.

Acesta este motivul pentru care papii au fost impotriva lui Charles Darwin, deoarece omul acela aducea o idee care urma sa-l ucida pe Dumnezeu, mai devreme sau mai tarziu.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Osho se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)