Dr. Viorel Lupu – Hipnoza si hipnoterapia

Hipnoterapia are o utilizare relativ recentă. Nu se ştie cu exactitate când a fost întrebuinţată pentru prima dată. Dar a fost menţionată în publicaţiile americane după cel de-al doilea război mondial (hypnotherapy). Astăzi, ea este foarte utilizată. Termenul de hipnoterapeut, la fel ca şi cel de hipnoterapie nu desemnează nimic precis. Părerea lui J.A. Malarewicz este că: Hipnoza însăşi nu este o terapie. Ea este unul dintre instrumentele pe care terapeutul îl poate utiliza în faţa unei situaţii anume, în funcţie de experienţă, de specificitatea situaţiei şi în funcţie de dorinţa pacientului. Studierea fenomenelor hipnotice nu permite elaborarea unei teorii care să servească drept bază la utilizarea lor terapeutică.

Vezi online:

Ep1

 

Ep.2

 
Cartile lui Daniel David se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Viorel Lupu se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup