Dr. Kaitlyn Sadtler – Sistemul imunitar va putea ajuta corpul sa regenereze un tesut nou


Kaitlyn a absolvit Universitatea din Maryland, Baltimore, în anul 2011, cu BS în științe biologice, după care s-a alăturat unui laborator de imunologie moleculară la Institutul Național de Sănătate timp de 1 an pentru formare postbacalaureată. Intrând în școala postuniversitară la Universitatea de Medicină Johns Hopkins, Kaitlyn și-a continuat activitatea în sistemul imunitar, iar în 2016 a obținut un doctorat. In medicina celulară și moleculară, asupra rolului celulelor T helper în regenerarea mușchilor răniți. Ea este în prezent un coleg de postdoctoral la Institutul de Tehnologie din Massachusetts din cadrul Departamentului de Inginerie Chimică care lucrează la vindecarea rănilor și materialele folosite în tratamentul diabetului de tip 1. Limfocitele T helper (celule Th) sunt limfocite T non-citotoxice, care joacă un rol intermediar important în sistemul imunitar adaptiv prin secreția de citokine. Aceste celule nu au activitate citotoxică sau fagocitară, ele nu pot ucide celulele infectate sau agenții patogeni, ci ajută celelalte celule ale sistemului imun activându-le.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite