Dr Joe Dispenza – Interviu : Despre vindecare

Dr. Joe Dispenza a atras atenția publicului ca unul dintre oamenii de știință recomandat prin apariția in filmul premiat “Ce naiba știm noi!?”. De la apariția filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat si a proliferat în câteva direcții-cheie, toate reflectând pasiunea sa pentru modul cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniile neuroștiinței și fizicii cuantice, nu doar pentru a vindeca boli dar și pentru a se bucura de o viață mai împlinita și mai fericită. Ca și profesor și lector, Dr. Joe a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe cele 6 continente, educănd mii de oameni cu ajutorul mărcii sale ușor de înțeles, încurajând, într-o manieră plina de compasiune, detaliind modul cum își pot reconecta creierul și recondiționa corpul pentru a obține schimbări de durată.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1:

Sursa 2:

 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite