Dr. Jeffrey Thompson – Interviu : Despre vindecare

A început experimentele cu sunetul și efectele sale asupra organismului și creierului în 1981 la Centrul său de Sănătate Holistică din Virginia. Experimentele sale implică folosirea unor frecvențe exacte ale sunetului pentru modificări chiropractice ale craniului si coloanei pentru stimularea și normalizarea funcționării organelor, cât și pentru echilibrarea meridianelor de acupunctură. Cercetarea sa clinică pe mii de pacienți și voluntari a dus la descoperiri inovatoare în modul cum modelele frecvenței sunetului, construite ca și coloană sonoră pot antrena undele creierului și atrage numeroase beneficii pentru sănătate. Dr. Thompson și-a continuat mulți ani cercetarea clinică la o școala și centru de cercetare din Encinitas, California. Membru al facultății, el a predat cursuri de terapie clinică neuroacustică și comportament psiho-acustic, fiind recunoscut de către statul Californian ca și parte a nucleului programei psihoterapiei clinice și programelor de doctorat și master în stiința umană. Dr. Thompson predă acum la diverse instituții și prin seminarii sponsorizate, workshop-uri și cursuri atestate. In 1988 Dr. Thompson s-a stabilit la Centrul pentru Cercetare Neuroacustică din Encinitas, California. In 1989 NASA și Laboratorul de propulsie a avioanelor cu turboreactor i-au cerut d-rului Thompson să cerceteze o serie de înregistrări pe care navele spațiale Voyager I și II le-au transmis de pe Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun. Dr. Thompson a fost invitat sa cerceteze posibilele înțelesuri și aplicații ale acestor înregistrări NASA ale sunetului din spațiu.

Vezi online cu traducere:

Sursa 1

Sursa 2

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite