Dr. Devra Davis – Telefoanele mobile si legatura lor cu corpul fizic

De la inventarea radarului, s-a presupus că radiația telefonului mobil este inofensivă, deoarece nu a fost ca razele X. Dar o schimbare are loc acum în modul în care oamenii de știință gândesc despre asta. Ultimele cercetări leagă acest tip de radiații la scăderea numărului de spermatozoizi, un risc crescut de Alzheimer și chiar cancer. Devra Davis spune povestea pericolelor la care industria de telefonie mobilă ne expune în cunoștință de cauză – și copiilor noștri – în urmărirea profitului. În prezent sunt utilizate mai mult de cinci miliarde de telefoane mobile, iar acest număr crește pe zi ce trece. Sintetizând concluziile și sfaturile de precauție ale experților de vârf în magnetică, bioelectrică și neuroștiință, Davis explică măsuri simple de siguranță pe care nimeni nu își poate permite să le ignore. În 2007, Dr. Davis a fondat Trustul pentru sănătate ecologică în Jackson Hole pentru a oferi cercetări și educație despre pericolele pentru sănătatea mediului și pentru a promova politici constructive la nivel local, național și internațional.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite