Deepak Chopra – Trezirea Spirituala

Vreau să îţi explic pe scurt şi rapid despre zonele distincte ale vieţii noastre pe care le numim trup, minte şi suflet. In mare parte, trupul îţi este format din carbon, hidrogen, oxigen şi nitrogen. Este praful de stele care a circulat odată prin corp. Ai, pe puţin, un milion de atomi în corp. In ultimele trei săptămâni, un catralion de atomi au trecut prin corpul tău, la fel cum au trecut prin corpul fiecărei specii vii de pe planeta asta. Trupul ne este o structură tridimensională, pe care o percepem în spaţiu si timp. Ştim unde e mintea. O trăim prin gânduri, emoţii, idei. Dar unde e sufletul? Intre gânduri, rămâne un mic spaţiu. Acea prezenţă calmă pe care o simţi, acela îţi este sufletul. Era acolo când erai bebeluş. Era acolo când erai adolescent. E tot acolo şi acum. Şi va fi şi mâine. Iar dacă te conectezi cu adevărat la el, dacă devii familiar cu tine, ca un centru de conştientizare, pentru că asta eşti, vei vedea că este biletul tău către libertate.

 


Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Deepak Chopra se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.