Deepak Chopra – Trezirea Spirituala

Vreau să îţi explic pe scurt şi rapid despre zonele distincte ale vieţii noastre pe care le numim trup, minte şi suflet. In mare parte, trupul îţi este format din carbon, hidrogen, oxigen şi nitrogen. Este praful de stele care a circulat odată prin corp. Ai, pe puţin, un milion de atomi în corp. In ultimele trei săptămâni, un catralion de atomi au trecut prin corpul tău, la fel cum au trecut prin corpul fiecărei specii vii de pe planeta asta. Trupul ne este o structură tridimensională, pe care o percepem în spaţiu si timp. Ştim unde e mintea. O trăim prin gânduri, emoţii, idei. Dar unde e sufletul? Intre gânduri, rămâne un mic spaţiu. Acea prezenţă calmă pe care o simţi, acela îţi este sufletul. Era acolo când erai bebeluş. Era acolo când erai adolescent. E tot acolo şi acum. Şi va fi şi mâine. Iar dacă te conectezi cu adevărat la el, dacă devii familiar cu tine, ca un centru de conştientizare, pentru că asta eşti, vei vedea că este biletul tău către libertate.

 


Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Deepak Chopra se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Ai gasit un clip video care nu porneste? Te rog sa ma anunti si voi incerca sa il repar (clik aici)


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite