Dr. Caroline Leaf – Este nevoie de 63 de zile!

Dr. Caroline Leaf a petrecut ultimii 30 de ani cercetând conexiunea minte-creier, natura sănătății mintale și formarea memoriei. A fost una dintre primele din domeniul ei care a studiat modul în care creierul se poate schimba cu aportul orientat al minții (neuroplasticitate). De-a lungul anilor ei de practică clinică, ea a ajutat sute de mii de oameni să învețe cum să-și folosească mintea pentru a se detoxifica și a-și crește creierul pentru a reuși în fiecare domeniu al vieții lor, inclusiv școala, universitatea și locul de muncă.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite