Dr Calin Marginean – Stresul : Dusmanul sanatatii noastre

Este stresul dusmanul sanatatii noastre? Stresul înseamnă moartea celulei? Ce este gestionarea emoțiilor? Structura ființei umane înseamnă celule, iată câtă nocivitate declanșează lăuntric. Cauza frecventă a bolilor din ziua de astăzi o reprezintă stresul. El dereglează întregul nostru sistem. Trebuie să realizăm asta până nu e prea târziu și să reușim gestionarea emotiilor. Să ne concentrăm pe puterea simplității și a frumuseților care ne înconjoară și atunci poate că stresul va sta mai departe de noi.

Vezi online:

Dr Calin Marginean – https://drcalinmarginean.blogspot.com/

 


Cartile lui Colin Campbell se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Mosley se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Greger se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite