Dr Calin Marginean – Melatonina, hormonul tineretii si longevitatii

Dr Calin Marginean ne vorbește despre melatonina, supranumită hormonul tineretii sau hormonul longevitatii – principalul adjuvant pentru tratament insomnie. Acesta este sintetizat de glanda pineala (epifiza), prezent însă pretutindeni în lumea vegetală: verdețuri, cereale integrale, fructe, legume, orez, struguri negri, tomate, banane, lapte, fulgi de ovăz etc. TOATE alimentele de origine animală, cu excepția ouălor, conțin adrenalină (hormonul imbatranirii), în vreme ce TOATE alimentele de origine vegetală conțin melatonina (hormonul tineretii). În special sucurile naturale din fructe și legume abundă în melatonina!

Vezi online cu traducere:

Dr Calin Marginean – https://drcalinmarginean.blogspot.com/

 


Cartile lui Colin Campbell se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Mosley se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Michael Greger se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite