Dr. Brian Weiss – Meditatia este arta sau tehnica linistirii mintii

Meditația este arta sau tehnica liniștirii minții, astfel încât susurul acela nesfârșit, care în mod normal ne umple conștiința, este redus la tăcere. În liniștea minții tăcute, cel care meditează începe să devină observator, să atingă un nivel de detașare și, în cele din urmă, să devină conștient de o stare superioară de conștiință. Prin faptul că ne smulge din rutina conștienței zilnice, meditația servește la aducerea aminte a ceea ce am învățat despre valori mai mari, spirituale. Meditația regulată înseamnă amintiri regulate. Prin ea, îți este reamintită imaginea mai completă a lucrurilor – ce anume este important în viață și ce nu. E nevoie de exrcițiu și disciplină pentru a ne elibera mintea de miile de gânduri zilnice. Scopul este să încetezi să mai gândești, dar să observi și să te detașezi, să devii atent și conștient. Dacă te concentrezi foarte profund, poți atinge niveluri ridicate de conștiință, poți să te retrezești în natura Divină, atingând calea spre iluminare.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Brian Weiss se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite