Dr. Brian Weiss – Despre terapia prin hipnoza regresiva

Fiind inițial un psihoterapeut tradițional, Dr. Brian Weiss era sceptic privind subconștientul spiritualal al pacientei sale. Dar când pacienta sa a început să își amintească traumatisme din viețile anterioare, acestea păreau să fie cheia pentru explicarea coșmarurilor repetitive, a fricilor și a atacurilor ei de anxietate. Scepticismul său s-a diluat, atunci când pacienta a început să transmită mesaje din “spațiul dintre vieți” care conținea dezvăluiri remarcabile despre familia dr. Weiss și despre fiul acestuia care murise.  Folosind terapia prin regresie în viețile anterioare, el a reușit să vindece pacienta. Potențialul extraordinar al terapiei prin regresii în în vieți anterioare a confirmat existența vieților anterioare, deci așa numita reîncarnare.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Brian Weiss se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Existența și continuitatea acestui blog este posibila grație contribuției fiecăruia dintre voi, cei care ati ales sa multumiti prin o Donatie.


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite