Dr. Brian Weiss – Ce este sufletul?

Fiind inițial un psihoterapeut tradițional, Dr. Brian Weiss era sceptic privind subconștientul spiritualal al pacientei sale. Dar când pacienta sa a început să își amintească traumatisme din viețile anterioare, acestea păreau să fie cheia pentru explicarea coșmarurilor repetitive, a fricilor și a atacurilor ei de anxietate. Scepticismul său s-a diluat, atunci când pacienta a început să transmită mesaje din “spațiul dintre vieți” care conținea dezvăluiri remarcabile despre familia dr. Weiss și despre fiul acestuia care murise.  Folosind terapia prin regresie în viețile anterioare, el a reușit să vindece pacienta. Potențialul extraordinar al terapiei prin regresii în în vieți anterioare a confirmat existența vieților anterioare, deci așa numita reîncarnare.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Brian Weiss se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite