Constantine (2005) – Cand treci dincolo timpul se opreste

Scena 1: 

Cand treci dincolo timpul se opreste

Cand treci dincolo timpul se opreste. Crede-ma. Doua minute in Rai sau in Iad sunt o viata de om. Cand m-am intors(initiat). Am stiut (deci nu mai cred), ca toate lucrurile acelea sunt adevarate. Raiul si Iadul sunt aici. In spatele fiecarui perete. Al fiecarui geam. Lumea din spatele lumii noastre. Iar noi suntem la mijloc. Ingeri si demoni nu pot intra in lumea noastra. In schim noi avem ceea ce eu numesc “corcituri”. Traficantii de influenta. Ei ne soptesc in urechi. Doar un singur cuvant iti poate da curaj sau poate transforma o placere in cel mai groaznic cosmar. Sunt oameni atinsi de demoni sau de ingeri, care traiesc printre noi. Ei numesc asta Echilibrul.

 

Scena 2:

Adevaratul botez in apa (moartea eu-lui, tuturor cunostintelor) “a crede” devine “a stii”

De ce cu apa? E un conductor universal. Grabeste tranzitia dintr-un taram spre celalalt. Intreaba-ma daca e apa in iad. E apa in iad? Doar o parte a corpului trebuie scufundata, dar tu ai vrut un curs (initiere) intensiv. Da. Am vrut un curs intensiv. Ce-o sa se intample? Trebuie sa fii scufundata complet. Cat timp? Cat e nevoie.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2DumUdQ


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. (mai multe aici...)