Constantine (2005) – Cand treci dincolo timpul se opreste

Scena 1: 

Cand treci dincolo timpul se opreste

Cand treci dincolo timpul se opreste. Crede-ma. Doua minute in Rai sau in Iad sunt o viata de om. Cand m-am intors(initiat). Am stiut (deci nu mai cred), ca toate lucrurile acelea sunt adevarate. Raiul si Iadul sunt aici. In spatele fiecarui perete. Al fiecarui geam. Lumea din spatele lumii noastre. Iar noi suntem la mijloc. Ingeri si demoni nu pot intra in lumea noastra. In schim noi avem ceea ce eu numesc “corcituri”. Traficantii de influenta. Ei ne soptesc in urechi. Doar un singur cuvant iti poate da curaj sau poate transforma o placere in cel mai groaznic cosmar. Sunt oameni atinsi de demoni sau de ingeri, care traiesc printre noi. Ei numesc asta Echilibrul.

 

Scena 2:

Adevaratul botez in apa (moartea eu-lui, tuturor cunostintelor) “a crede” devine “a stii”

De ce cu apa? E un conductor universal. Grabeste tranzitia dintr-un taram spre celalalt. Intreaba-ma daca e apa in iad. E apa in iad? Doar o parte a corpului trebuie scufundata, dar tu ai vrut un curs (initiere) intensiv. Da. Am vrut un curs intensiv. Ce-o sa se intample? Trebuie sa fii scufundata complet. Cat timp? Cat e nevoie.

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2DumUdQ


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite