Dorsa Amir – De ce oamenii au o a treia pleoapa?

Descoperiți cum influențează evoluția și selecția naturală, de ce corpul uman are organe vestigiale – părți ale corpului care nu-și mai servesc scopul inițial. Știi chestia aia roz încorporată în colțul ochiului? Este de fapt rămășița unei a treia pleoape. La oameni, este vestigial, ceea ce înseamnă că nu mai servește scopului inițial. Există mai multe alte structuri vestigiale în corpul uman, care călătoresc liniștit de la una din speciile strămoșilor noștri la următoarea. Dar de ce s-au blocat atât de mult timp? Dorsa Amir investighează.

Vezi online cu traducere:


Putem să fim, fie egoişti, fie altruişti, să ne gândim la sine sau la alţii. Nu există alte opţiuni. Libertatea de alegere este posibilă când ambele opţiuni sunt în mod clar vizibile şi egal apreciate (sau respinse). Dacă aş vedea o singură opţiune, va trebui s-o urmez. De aceea, pentru a alege liber, trebuie să-mi văd propria natură şi natura Creatorului.

Ajuta acest blog sa ramana deschis si fara reclame. Este nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite