Donatii

Vă mulțumim că sprijiniți TrezireaInteligentei.ro! Fără susținerea dumneavoastră, proiectul TrezireaInteligentei.ro nu ar exista în această formă. Pentru a ne putea păstra independența, nu căutăm să obținem sprijinul financiar al unor organizații publice sau private. Până acum, am reușit să dezvoltăm acest site mulțumită unor contribuții individuale din partea vizitatorilor noștri.

Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile noastre de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a TrezireaInteligentei.ro pe care nu ni-l putem permite fără ajutorul publicului.

Dacă vă place acest site, iar informațiile prezentate vă sunt de ajutor, puteți efectua chiar acum o donație prin serviciul electronic securizat PayPal sau direct in cont bancar.


Donatie in cont bancar:

 

Se pot face donaţii în contul deschis in lei la Banca Transilvania | Cod Iban: RO95BTRLRONCRT0078194303 | Cod SWIFT: BTRLRO22 | pe numele Morar Marius

 

Se mai pot face donaţii si în contul deschis in Euro la Banca Transilvania | Cod Iban: RO75BTRL00504201781943XX | Cod SWIFT: BTRLRO22 | pe numele Morar Marius

 

Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult.


Donatie prin Paypal: