Deepak Chopra – Despre reteta fericirii supreme

Scopul vieții este expansiunea fericirii care este obiectivul tuturor celorlalte obiective. Cei mai mulți oameni au impresia că fericirea vine din obținerea succesului, acumularea de avere, starea bună de sănătate și întreținerea de relații avantajoase. Însă această opinie este o greșeală. Succesul, bogăția, sănătatea și relațiile bune sunt produse secundare ale fericirii, nu cauza ei. Când ești fericit, este mult mai probabil să faci alegeri care să ducă la toate aceste lucruri. Orice pas pe care îl faci către sâmburele tău de conștiință – starea de fond, sinele tău real – șterge unele cauze ale nefericirii din viața ta. În același timp, fericirea înnăscută, care e dreptul tău din naștere, va înflori.  Cele șapte chei către fericire ar putea fi numite și cele șapte chei către iluminare. Ele reprezintă lucruri simple, de zi cu zi, la care să te gândești și pe care să le faci. Nu este nevoie de nicio schimbare drastică în stilul de viață.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Deepak Chopra se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite