Deepak Chopra – Despre recrearea trupului si reinvierea sufletului

În cartea sa care tratează reinventarea trupului și reînvierea sufletului, Chopra ne arată cum creezi noul în fiecare aspect al vieții tale, la nivelul corpului tău, la nivelul minții tale, la nivelul spiritului tău. Sunt expuse cinci descoperiri pentru corp și similar cinci descoperiri pentru suflet. Este tratat modul în care se reinventează întregul sine de la nivelul conștienței, căci atât mintea căt și corpul sunt expresii diferențiate ale acelei părți mai adânci din noi, conștiința de bază pe care o numim suflet.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Deepak Chopra se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite