Deepak Chopra – Despre fizica cuantica si fizica clasica

În viziunea sa asupra lumii, conștiința umană este primordială. Lumea pe care o percepem face parte din viața noastră mentală la fel ca gândurile și emoțiile noastre. În prezent nimeni nu poate explica cum creează realitatea tridimensională pe care toți o considerăm reală, fotonii invizibili ce sunt convertiți în creier în reacții chimice și impulsuri electrice slabe. Ceva se petrece în creier, dar natura văzului rămâne misterioasă. Un lucru se știe, totuși, cu siguranță: văzul este creat de tine. Fără tine, lumea întreagă – și Universul vast ce se întinde în toate direcțiile – nu ar putea exista. Ești creatorul realității și, totuși, nu știi cum o faci – procesul este fără efort. Un Univers conștient reacționează la felul în care gândim și simțim. El își dobândește forma, culoarea, sunetul și textura de la noi. Considerăm că denumirea cea mai bună pentru el este univers uman, iar el este universul real, singurul pe care îl avem.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Deepak Chopra se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Traducere: https://www.facebook.com/radu.andreescu.7

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.