Deepak Chopra, Debbie Ford si Marianne Williamson – Efectul umbrei

Deepak Chopra, Debbie Ford și Marianne Williamson – s-au alăturat împreună pentru a-și împărtăși cunoștințele despre unul dintre cele mai importante obstacole în calea fericirii cu care ne confruntăm – umbra. Acești trei iluminați aduc în lumină părțile din noi înșine pe care le negăm, dar care încă direcționează viața noastră. Căci numai când ne îmbrățișăm umbra descoperim darurile naturii noastre autentice. Umbra există în noi toți. Este o parte din noi și totuși ne petrecem cea mai mare parte a vieții noastre alergând departe de ea. Dar departe de a fi înfricoșătoare, partea noastră întunecată menține promisiunea unei vieți mai bune și mai satisfăcătoare. Combinând înțelepciunea a trei experți, The Shadow Effect este un ghid practic și profund pentru a descoperi darurile umbrei noastre. Acești trei autori străpung cu putere voalul sinele nerevendic, eliberându-ne de trecut și propulsându-ne într-o călătorie spre totalitate. Nu mai trăim o jumătate de viață, suntem capabili să ne atingem visele și să recuperăm fericirea care este dreptul nostru din naștere.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui Debbie Ford se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Deepak Chopra se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Marianne Williamson se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)