David Icke – Limbajul Simbolurilor

David Icke este un scriitor şi orator britanic care din 1990 s-a devotat cercetării a „cine sau ce controlează cu adevărat lumea”. Esenţa teoriilor sale este că lumea e condusă de un grup secret cunoscut ca „Elita Globală” sau „Illuminati”, care e o minoritate de umanoizi reptilieni.

În 1999 a publicat cartea Cel mai mare Secret ( The Biggest Secret, apărută în română la editura Daksha) unde scrie că Illuminati erau o rasă de umanoizi reptilieni numiţi „Frăţia Babiloniană” (pentru că au fost preaslăviţi în Babilonul antic, de unde provin şi cele mai multe familii reptiliene) şi că multe figuri proeminente din politică, divertisment sau domeniul bancar sunt reptilieni sub formă umană (mai exact hibrizi între reptilieni şi oameni, care îşi pot schimba forma).

Vezi online cu traducere:

Sursa: https://dinamikro.blogspot.ro

 
Cartile lui David Icke se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, openload, vimeo, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


cevanou

Fii alaturi de mine si sustine acest site!


Virginia Bădulescu, București, România, 31 dec. 2018December 31, 2018 - 12:58 pm

Am intrat cu toții, din anul 2012, într-o eră nouă. Urmează să acceptăm un control deplin asupra națiunilor al câtorva indivizi puternici ori, o trezire a neamurilor.
Eludarea drepturilor indivizilor a început cu mine și cu familia mea – sunt martorul în viață al debutului unui haos politic internațional prin supra-uzul tehnologiei performante sau al ridicării nivelului de inteligență mondial.
Nu văd manifestarea binelui în lume. Acesta își rezervă loc doar în mințile multor indivizi dar merită să-mi asum ființa conștientă și să îmi expun, volitiv, curajul de a practica adevărul, curajul și a reaminti societăților că avem reguli sociale, legi penale pentru infractori și, mai ales, drepturi iar acestea sunt părți integrante dintr-o veritabilă democrație.

Your email is never published or shared.