David Icke, Bruce Lipton and Steven Greer – Cateva ganduri despre realitate

La sfîrşitul anilor ’60 şi începutul anilor ’70, diverşi cercetători au pus în evidenţă faptul că ochiul funcţionează ca un analizor de frecvenţa. Acest fapt a fost demonstrat pentru ureche de către un fiziolog german din secolul trecut, von Helmholtz. Astfel, imediat ce o imagine se imprimă pe retină, ea este convertită în gamă de frecvenţe numite transformările lui Fourier, de-a lungul fibrelor nervoase fine. La începutul anilor 70, Pribram a adus el însuşi un ultim contra-argument, dacă creierul ajunge efectiv la cunoaştere adunînd holograme, transformînd matematic , frecvenţele venite de oriunde, cine interpretează în creier aceste holograme? Unde este “eul”? Cine este fantoma ascunsă în maşină? Dacă modelul creierului holografic este exact, atunci realitatea obiectivă, aceea a painii şi a brînzei, aceea a dimineţilor de primăvară şi a cîmpurilor cu flori nu există sau cel puţin nu există în sensul crezut de noi.

Vezi online cu traducere:

 


Cartile lui David Icke se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Bruce Lipton se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite