Dannion Brinkley – Despre experienta in apropierea mortii

În 1975, în timpul unei furtuni, Dannion Brinkley vorbea la telefon când un fulger a fulgerat linia telefonică, trimițând mii de volți în capul și în corpul său. Brinkley a fost aruncat în aer. După ce doctorii au declarat că Brinkley a murit la spitalul local, spiritul lui a călătorit printr-un tunel întunecat spre o ființă angelică care l-a condus într-un “oraș cristal”. Brinkley a reînviat la morgă la 28 de minute după “moartea” sa și a oferit mai târziu o notă despre experiența sa apropiată de moarte (NDE) în cartea “Saved by the Light”, publicată pentru prima oară în 1995. Așa cum a relatat în carte, evenimentele din acea zi au schimbat viața lui Brinkley. El a petrecut mai multe luni recuperând efectele fizic debilitante ale exploziei electrice, descoperind, în același timp, abilitățile de citire a minții care, diminuându-se în timp, rămân cu el până în ziua de azi. Pe lângă prelegeri și însemnări de cărți, Dannion Brinkley lucrează în prezent cu ospitalitate – folosindu-și experiențele și darurile pentru a ajuta pe cei care se apropie, și probabil cu frică, de moarte.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Dannion Brinkley se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii abonat la cele mai noi articole postate pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

Clik pe linkul de mai jos pentru abonare:

Invitatie in WhatsApp Grup