Dannion Brinkley – Despre experienta in apropierea mortii

În 1975, în timpul unei furtuni, Dannion Brinkley vorbea la telefon când un fulger a fulgerat linia telefonică, trimițând mii de volți în capul și în corpul său. Brinkley a fost aruncat în aer. După ce doctorii au declarat că Brinkley a murit la spitalul local, spiritul lui a călătorit printr-un tunel întunecat spre o ființă angelică care l-a condus într-un “oraș cristal”. Brinkley a reînviat la morgă la 28 de minute după “moartea” sa și a oferit mai târziu o notă despre experiența sa apropiată de moarte (NDE) în cartea “Saved by the Light”, publicată pentru prima oară în 1995. Așa cum a relatat în carte, evenimentele din acea zi au schimbat viața lui Brinkley. El a petrecut mai multe luni recuperând efectele fizic debilitante ale exploziei electrice, descoperind, în același timp, abilitățile de citire a minții care, diminuându-se în timp, rămân cu el până în ziua de azi. Pe lângă prelegeri și însemnări de cărți, Dannion Brinkley lucrează în prezent cu ospitalitate – folosindu-și experiențele și darurile pentru a ajuta pe cei care se apropie, și probabil cu frică, de moarte.

Vezi online cu traducere:

 
Cartile lui Dannion Brinkley se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Dacă fiecare dintre vizitatorii acestui blog, care simt că îi ajută aceste informaţii, ar oferi drept multumire, de fiecare dată când intră aici, măcar 5 lei, (atat e transferul minim in cont), ajutorul vostru ar fi minim, practic insesizabil pentru voi, însă pentru noi ar însemna mult. (clik aici pentru mai multe detalii...)