Danna Pycher – Vindecarea bolii prin mintea subconstientului

Danna Pycher împărtășește povestea ei despre traume și despre percepția transformatoare pe care a câștigat-o, ceea ce ia permis să valorifice puterea vindecătoare a minții subconștiente. Danna Pycher este un hipnoterapeut neuro-lingvistic certificat specializat în boli cronice și traume. Ea este, de asemenea, un vorbitor motivator și antrenor. Prima ei carte, a treia generație și dincolo, este o carte frumoasă și puternică a filosofiilor vieții, conform unei descendenți ai Holocaustului din a treia generație. “Trebuie să citească pentru tineri și bătrâni care încearcă să găsească o identitate sau au nevoie doar de un memento despre cum să aprecieze lucrurile mici din viață”. Sa bucurat de mulți ani în emisie ca gazdă, reporter și producător care lucrează în domeniul rapoartelor de sănătate și al producțiilor corporatiste. Curiozitatea ei în ceea ce privește natura ființelor umane este cea care îi îndrumă activitățile profesionale. Această discuție a fost făcută la un eveniment TEDx utilizând formatul conferinței TED, dar organizat independent de o comunitate locală.

Vezi online cu traducere:


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce!


Sa daruiesti este o calitatea a Creatorului, ca sa devenim ca el, noi trebuie sa primim placere din daruire, din aceasta cauza cei care ne sustin prin donatii sunt foarte putini.

(clik aici pentru mai multe detalii...)