Cum influenteaza copilaria dvs. relatiile dvs. – Teoria atasamentului

Teoria atașamentului susține că o puternică legătură emoțională și fizică cu un prim îngrijitor în primii ani de viață, este esențială pentru dezvoltarea noastră. Dacă legătura noastră este puternică și suntem bine atașați, atunci ne simțim în siguranță pentru a explora lumea. Dacă legătura noastră este slabă, ne simțim insecurii atașați. Ne este teamă să părăsim sau să explorăm o lume destul de înfricoșătoare. Pentru că nu suntem siguri dacă ne putem întoarce. Adesea, atunci nu înțelegem sentimentele noastre.

Vezi online cu traducere:


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite