Cum influenteaza copilaria dvs. relatiile dvs. – Teoria atasamentului

Teoria atașamentului susține că o puternică legătură emoțională și fizică cu un prim îngrijitor în primii ani de viață, este esențială pentru dezvoltarea noastră. Dacă legătura noastră este puternică și suntem bine atașați, atunci ne simțim în siguranță pentru a explora lumea. Dacă legătura noastră este slabă, ne simțim insecurii atașați. Ne este teamă să părăsim sau să explorăm o lume destul de înfricoșătoare. Pentru că nu suntem siguri dacă ne putem întoarce. Adesea, atunci nu înțelegem sentimentele noastre.

Vezi online cu traducere:Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest serviciu funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat!