Cowboys vs Extraterestri (2011) – Primul contact, ultima lupta

Suflet – Minte – Spirit 

Exista realitati despre care oamenii nu sunt cu adevarat informati. Prin urmare, acestia isi pot urma cursul vietii aparent nederanjati de acest fapt. Noi percepem lucrurile de care suntem constienti, pe care le cunoastem, cele pe care creierul nostru stie sa le recunoasca. Daca eu nu cred in existenta fantomelor, dar daca din intamplare ele ar exista, iar una ar trece prin fata mea, mintea mea ar sterge automat imaginea, iar eu nu as vedea nimic. Vi sa intamplat vreodata sa intrati intr-o camera, in care tot ai intrat timp de 20 de ani si sa nu fi observat ca de perete era atarnat un tablou? Dar abia in acea zi, dupa 20 de ani, va dati seama ca de pe perete este atarnat acest tabou. Cum de nu l-ati observat pana atunci? Pantru ca pana atunci nu ati constientizat niciodata existena acelui fenomen. Acum, ca ati devenit constienti de acest fenomen, tabloul va fi primul lucru pe care il veti vedea de acum inainte cand intrati in camera. Acesta este un aspect al problemei care nu trebuie uitat niciodata. Eu percep doar lucrurile care stiu ca exista.

Celelalte lucruri e ca si cum nu le-as vedea. Pentru ca creierul meu este antrenat sa spuna “Nu, ele nu exista.”  Asta face parte din conditionarea noastra. Noi suntem constienti doar de ceea ce vrem noi. Deci, daca intregul univers ne spune ca extraterestri nu sunt, nu exista, nu se afla aici, orice lucru ati vedea nu este, nu exista, nu se afla aici. In realitate lucrurile nu stau asa. Astazi exista si explicatii stintifice care ne arata cum reusesc extraterestri sa vina aici.

Filmul prezinta o tema cunoscuta, noi suntem creati de extraterestri pe care se fac des experiente, suntem si hrana pentru ei, suntem rapiti de ei si trecuti intr-o stare de hipnoza in care noi ne pierdem constiinta, ei au sosit aici de mult timp, au baze prin desert si cauta aurul ca si sursa de energie pentru navele lor spatiale. 

Vizioneaza clipul selectat din film:

Clip 1:

Unele entitati au venit din alte dimensiuni sa ne ajute, in clipul de mai jos se folosesc substante halucinogene oferite de shamanul indian din film si urmeaza apoi sa se intre in hipnoza regresiva.

 

 

 

Clip 2:

Aurul ca sursa de energie pentru extraterestri, oamenii sunt sclavi pentru colectarea de aur, se fac si experimete pe noi:

 

Clip 3:

Controlul material al tehnologiei prin gand si voita mentala:

 

Filmul se poate vedea online cu traducere la adresa – https://bit.ly/2Rtvh1Z


Dăruieşte şi vei primi inzecit. Sustine munca si existenta acestui website:


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite