Coma (2019) – Despre Vise si Lumile create din amintirile noastre

După un accident misterios, un tânăr arhitect revine la simțurile sale într-o lume foarte ciudată. El trebuie să afle legile și reglementările exacte ale acesteia, deoarece luptă pentru viața sa și continuă să caute ieșirea în lumea reală.

„Când obsevatorul şi obiectul observat se pot separa şi se poate spune: acesta este obiectul observat şi acesta este observatorul, ceea ce este un efect ce pare să fie deţinut în stare de luciditate, atunci eu cred că este discutabil dacă [visul lucid] ar trebui să fie considerat subiectiv,“ . Visele lucide (şi probabil toate visele) sunt, de fapt, vizite în universuri paralele. Ele sunt chiar holograme mai mici într-o hologramă cosmică mai mare şi mai cuprinzătoare. Sugerează chiar că ar putea fi numită, mai potrivit, conştienţă a universurilor paralele, capacitatea de a visa lucid. „O numesc conştienţă a universurilor paralele pentru că eu cred că universurile paralele se nasc ca alte imagini în hologramă,“ Această idee şi altele similare despre natura ultimă a visării va fi explorată cu mai mare profunzime mai târziu în carte.  (Michael Talbot – Visele lucide si universurile paralele)

Vezi clip selectat din film cu traducere:

 

Filmul se poate vedea cu traducere la aceastra adresa – https://bit.ly/34MD3aB

 
Cartile lui Michael Talbot se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult! Va multumesc tuturor!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite