Chongtul Rinpoche – Visele lucide sunt o punte de legatura intre realitati

Această discuție a fost susținută la un eveniment TEDx local, produs independent de Conferințele TED. Parcurgând linia dintre lumea viselor și lumea de veghe, ne putem antrena pentru a accesa mai mult din propria noastră înțelepciune și propria noastră conștiință. În această discuție, aflăm despre modul său de spiritualitate. Chongtul Rinpoche este un lama tibetan reîncarnat, care a crescut în India și a studiat filozofia de peste 20 de ani. El a fost directorul unei mănăstiri Bön din India și acum locuiește în America și oferă diverse cursuri de filozofie tibetană. În SUA a fondat un fond educațional Bon, care oferă educație și instruire pentru studenții de filozofie tibetană din întreaga lume, precum și pentru peste 400 de copii orfani tibetani care trăiesc în India și Nepal. Bön este religia autohtonă a Tibetului.

Vezi online cu traducere:

 


Dupa cum observati pe acest blog nu ruleaza reclame, am decis sa fie curat, simplu si usor de citit, dar ca blogul sa functioneze, am nevoie de ajutorul tău pentru întreținerea acestui site web. Pentru ca blogul să funcționeze, am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest blog, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite