Chongtul Rinpoche – Visele lucide sunt o punte de legatura intre realitati

Această discuție a fost susținută la un eveniment TEDx local, produs independent de Conferințele TED. Parcurgând linia dintre lumea viselor și lumea de veghe, ne putem antrena pentru a accesa mai mult din propria noastră înțelepciune și propria noastră conștiință. În această discuție, aflăm despre modul său de spiritualitate. Chongtul Rinpoche este un lama tibetan reîncarnat, care a crescut în India și a studiat filozofia de peste 20 de ani. El a fost directorul unei mănăstiri Bön din India și acum locuiește în America și oferă diverse cursuri de filozofie tibetană. În SUA a fondat un fond educațional Bon, care oferă educație și instruire pentru studenții de filozofie tibetană din întreaga lume, precum și pentru peste 400 de copii orfani tibetani care trăiesc în India și Nepal. Bön este religia autohtonă a Tibetului.

Vezi online cu traducere:

 


Ca sa avem acces la internet trebuie sa platim un abonament, apoi avem nevoie de un telefon sau calculator care desigur au nevoie de energie electrica, pentru toate trebuie platit. La fel si acest blog ca sa existe el are costuri, ca blogul sa functioneze am nevoie de ajutorul tău pentru a acoperi costul serverului ce gazduieste acest site, o mică donație ma va ajuta foarte mult!


Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.

WhatsApp Group Invite