Calogero Grifasi – Hipnoza regresiva

calogero-grifasi

Da, ne iau energia. Aceasta energie care este extrasa, cum este produsa de aceste fiinte? Sunt frecvente joase. Aceasta energie este creata, produsa sau este colectata din alte locuri si modificata? Spune ca esenta este aceeasi.. este extrasa din fiecare planeta si fac in asa fel incat individul sa genereze un anumit fel de energie. Dar de ce ei au nevoie ca alte specii sa modifice sau sa produca aceasta energie? Ei nu o pot face pentru ei insisi? Spune ca nu, acest fel de energie.. sunt sentimente pe care ei nu le pot produce. Deci au nevoie de aceste sentimente? Da, de aceasta energie.

Vizioneaza clipul selecatat din sedinta de hipnoza!

Intregul clip se poate vedea aici: Clik Aici!


Info: Playerul video de pe acest blog doar face enabled la linkul extern, youtube, ok.ru, etc, deci trebuie sa asteptati sa se incarce! Daca tot nu porneste, va rog sa trimite-ti un mesaj de la rubrica contact si verific sursa la server daca mai este valida.


Vă rugăm să donați cât considerați de cuviință pentru a contribui la eforturile mele de extindere a acestui proiect educațional unic. Orice sumă va fi folosită pentru acoperirea costurilor lunare de traducere și mentenanță tehnică a site-ului. Perioadele ridicate de trafic pe site pot conduce la blocarea serverului și activarea automată a unui plan tarifar de găzduire a trezireainteligentei.ro pe care nu mi-l pot permite fără ajutorul publicului.