Calogero Grifasi – Hipnoza regresiva

calogero-grifasi

Da, ne iau energia. Aceasta energie care este extrasa, cum este produsa de aceste fiinte? Sunt frecvente joase. Aceasta energie este creata, produsa sau este colectata din alte locuri si modificata? Spune ca esenta este aceeasi.. este extrasa din fiecare planeta si fac in asa fel incat individul sa genereze un anumit fel de energie. Dar de ce ei au nevoie ca alte specii sa modifice sau sa produca aceasta energie? Ei nu o pot face pentru ei insisi? Spune ca nu, acest fel de energie.. sunt sentimente pe care ei nu le pot produce. Deci au nevoie de aceste sentimente? Da, de aceasta energie.

Vizioneaza clipul selecatat din sedinta de hipnoza!

Intregul clip se poate vedea aici: Clik Aici!

Vrei să fii la curent cu toate postarile de pe websitul acesta? Abonează-te acum ... Vei putea primi de la mine prin WhatsApp cele mai noi articole publicate.
 

Am câteva costuri operaționale pentru acest website și petrec mult timp pentru a-l menține funcțional. Donația dvs. face acest lucru posibil. Vreau să vă mulțumesc pentru asta. Să menținem acest website funcțional fără reclame enervante, doar prin donații voluntare. Acest lucru ar fi atât de minunat! Dacă nu puteți dona sau nu doriți, nu vă faceți griji. De asemenea, este OK.